• PANČEVO: Do kraja godine konkurisanje za gradski sportski novac u 2020. godini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Grad Pančevo je raspisao javni poziv za sufinansiranje godišnjih programa i projekata u oblasti sporta za 2020. godinu. Pozvane su sve sportske organizacije i druga pravna lica da konkurišu za sufinansiranje njihovih programa.

    Gradski novac dodeljivaće se za predškolski i školski sport, sportsku rekreaciju, sport osoba sa invaliditetom, takmičarski i sport u naseljenim mestima na teritoriji grada, organizaciju sportskih manifestacija od gradskog interesa, programme i projekte za učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju i za programe i projekte od posebnog značaja za grad Pančevo.

    Novac za sufinansiranje, navodi se u pozivu, biće planirane gradskim budžetom za 2020. godinu.

    Prevashodno će biti finansirane kotizacije takmičara, prevoz na takmičenja, priprema takmičara, troškovi sudija i delegata, rekviziti, zakup termina u sportskim objektima, kao i sprotski stručnjaci, stručnjaci u sportu, treneri, sportisti i administrativni radnici, odnosno drugi materijalni troškovi u skladu sa zakonom i propisima.

    Rok za predaju konkursne dokumentacija za sufinasiranje godišnjih programa i projekata iz oblasti sporta je do 31. decembra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    PANČEVO: Još jedan remi Železničara

    U okviru 32. kola Mozzart Bet Super lige Srbije (2. kolo plej auta), Železničar je na svom terenu odigrao nerešeno protiv Radničkog iz Niša 1:1 […]