• Dve medalje za atletičare pančevačkog Dinama u Beogradu

  Proteklog vikenda održano je “ Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe i starije juniore“. Na takmičenju su učestvovali najbolji atletičari u Srbiji u juniorskom uzrastu. AK ,, Dinamo“ Pančevo nastupio je u mešovitim disciplinama. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dve medalje za atletičare pančevačkog Dinama u Beogradu
  Foto: AK Dinamo

  Takmičarka Dinama ,Sanja Marić osvojila je srebrnu medanju u trci na 800m i dokazala da se nalazi u vrhu srpskih atletskih nada. 

  Novo ime u AK,, Dinamo“ Pančevo Novak Perišić imao je prvi svoj nastup na atletskim takmičenjima a došao je do bronzane medalje na 800m. Novak je pionir pa se od njega očekuje da za mesec dana na svom pionirskom prvenstvu Srbije pokaže svoj talenat.

  Na takmičenju je nastupila mlađa ekipa koja je uglavnom bila pionirskog uzrasta a zabeleženo je 4. mesto Dunje Atanacković na 1500m, Danilo Jovanov je bio u finalu bacanja kugle. Ostali takmičari su nastupili u trkama na 400m: Tamara Blanuša, Jana Grujić, Vanja Mičević i Sava Đukanović.

  Najperspektivnija mlada atletičarka Pančeva, Ksenija Mrkela  nastupila je u trci na 400m ali  nije došla do medalje. 

  Ovo je prvo takmičenje ali izuzetno jako, sa međunarodnim karekterom. Naši atletičari počinju sa serijom takmičenja i polako će podizati formu do svojih državnih prvenstava- kaže trener Ljupčo Cvetkoski.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Streljaštvo: Dve medalje za pančevačke takmičare

  Proteklog vikenda je u Smederevu održano drugo kolo Kupa SS Srbije po B programu za mlađe kategorije u diciplinama vazdušnom puškom i pištoljem. Takmičari Streljačke družine ''Pančevo 1813'' […]