• Dve zlatne i dve srebrne medalje za Pančevku Anju Crevar na mitingu u Rijeci. Uspešan vikend i za mlade plivače Dinama

  Anja Crevar osvojila je 2 zlatne i 2 srebrne medalje u Rijeci na 15. Međunarodnom plivačkom Grand Prix mitingu “Victoria – Primorje”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dve zlatne i dve srebrne medalje za Pančevku Anju Crevar na mitingu u Rijeci. Uspešan vikend i za mlade plivače Dinama
  Foto: PK Dinamo

  Takmičarka pančevačkog Dinama u disciplinama 400m mešovito i 200m leđno zauzela je 1. mesta, dok je na 400 i 200m slobodno osvojila 2 srebrne medalje, uz novi lični rekord. 

  Tokom  vikenda u Beogradu održan je Dživdžan- miting mladih plivača. Dinamo je predstavljalo 20 plivača, osvojeno je 15 medalja a ujedno je i klu PK Dinamo kao klub zauzeo drugo mesto u ekipnom plasmanu.

  Foto: PK Dinamo

  Medalje su osvojili: Luka Geratović , 2 srebrne medalje na 25 metara sa daskicama i 25 metara kraul. Jelisaveta Lazić, 1 zlatnu medalju na 25 metara prsnim stilom i 3 srebrne na 25 metara delfin, ledjnim i kraul stilom. Martin Husarik, 1 zlatnu medalju na 50 metara delfin. Milutin Jocić, 1 srebrnu i 1 bronzanu u disciplinama 50m ledjno i 50m kraul. Miloš Pantić, 1 zlato na 50m leđno i 1 bronzu na 50m kraul. Mila Matić, 1 srebrnu medalju na 50m prsno i 1 bronzu na 50m leđno. Marija Veličković, 1 bronzanu medalju u disciplini 50m ledjno. Štafeta našeg kluba u sastavu Sanja Matić , Uroš Nikolić, Miloš Pantić i Damjan Milosavljev , osvojila je 2. mesto u disciplini 4×25 mešovito u miks kategoriji. Takodje, u kategoriji B, za najbolju plivačicu proglašena je takmičarka Dinama, Jelisaveta Lazić. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

  Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]