• Dve zlatne medalje za Jelenak

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Članovi Planinarskog društva „Jelenak” osvojili su dve zlatne, jedno četvrto i jedno šesto mesto u Narodnoj bašti“ na takmičenju u orijentiringu pod nazivom „9. Kup DIF-a”. Ovo je ujedno bilo i prvo orijentiring takmičenje u Pančevu. Dve zlatne medalje od strane takmičara „Jelenka” osvojene su u otvorenoj konkurenciji SZS (sport za sve). Strahinja Vidović je u trci na 1,8km trijumfovao s vremenom 12:55, dok je Jana Majkić u trci na 1,3km stigla prva na cilj s vremenom 13:58. U istoj trci Marko Gligorić je stigao 4. na cilj u vremenu 34:40, dok je Darko Veselinović bio 6. u vremenu 36:42.

  Ukupno je oko 150 takmičara prošlo kroz cilj koji su se nadmetali u 29 različitih kategorija, a trka je i bodovana za 12. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Najmasovniji, ujedno i najuspešniji klub na takmičenju u Pančevu bio je orijentiring klub „Pobeda“ iz Beograda.

  – Narodna bašta, „Jelenak” i Pančevo su nam pružili odlično domaćinstvo. Svi uslovi su bili idealni da se organizuje ovo takmičenje i sve je proteklo u najboljem redu. Trka je bila jedna od masivnijih ove godine, koja je organizovana pod pokroviteljstvom Orijentiring saveza Srbije, rekla je za „013 INFO” Irina Juhas, direktor takmičenja.

  Naredno 13. kolo Prvenstva Srbije biće organizovano u Šidu.

  Oni koji bi želeli da se bave orijentiringom u Pančevu mogu se javiti na telefone: 060 5003 105 i 060 34100 11.

  Članovi Planinarskog društva „Jelenak” osvojili su dve zlatne, jedno četvrto i jedno šesto mesto u Narodnoj bašti“ na takmičenju u orijentiringu pod nazivom „9. Kup DIF-a”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport