• Džudisti pančevačkog „Tamiša” dočekali šampiona

    U džudo klubu „Tamiš” sinoć je bilo veoma svečano. Više od 100 mladih džudista dočekalo je na treningu šampiona Petra Novakovića koji je ostvario veliki upseh prošle nedelje na mini turneji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudisti pančevačkog „Tamiša” dočekali šampiona
    Foto: DŽK Tamiš

    Da podsetimo, na KUP-u Afrike za kadete Novaković je osvojio zlatnu medalju,a na Evropskom KUP-u Portugaliji osvojio je sedmo mesto.

    Zahvaljujući dobrim rezultatima u ovoj godini ovaj perspektivni mladi džudista „Tamiša” trenutno zauzima 21. mesto na prestižnoj svetskoj rang listi i već sad se zna da će učestvovati na Svetskom prvenstvu u Limi u Peruu i na Evropskom prvenstvu u Sofiji. 

    U znak zahvalnosti što na najbolji mogući način reprezentuju svoj klub i grad posebne zahvalnice dobili su Petar Novaković, njegov trener Boris Bevc i predsednik kluba Nenad Šarenac koji je izjavio:

    – Izuzeno nam je drago što je Petar u kojeg smo svi verovali počeo i na jakim inostranim turnirima da osvaja medalje. To je veliki podstrek ne samo za njega. već za sve naše mlade takmičare, a imamo ih više od 150 koji svakog dana treniraju. Uspeli smo za kratko vreme mnogo toga da postignemo i da skrenemo pažnju na sebe isključivo dobrim rezultatima. Gde god da odemo lepo smo dočekani, a najbolji primer koliko smo cenjeni je što na našem turniru koji organizujemo već dve godine u septembru okupimo oko 700 mladih džudista iz čitavog regiona, ali i iz brojnih zapadno-evropskih država. Nastavićemo da radimo naporno kao i do sad i trudićemo se da obezbedimo svakom članu našeg kluba vrhunske uslove za trening i takmičenje,a oni ća nam to siguran sam kao i do sad vratiti pobedama i medaljama, ali nisu ni rezultati najvažniji, već nam je najbitnije da decu sklonimo sa ulice i da im pomognemo da izrastu u vredne i poštene ljude, istakao je Nenad Šarenac.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]