• Ekipa ‚‚Kung fu panda“ najspretnija i najbrža

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U cilju aktivacije mladih, njihovog usmeravanja ka sportu i prirodi, u specijalnom rezervatu prirode Deliblatska peščara, Skupština opštine i Turistička organizacija opštine Alibunar, četvrtu godinu za redom, organizovali su sportsko takmičenje ‚‚Igre bez granica Deliblatske peščare”.  

    Na popularnom bazenu sa termalnom vodom, u atraktivnom izletištu Devojački bunar, takmičilo se preko 100 takmičara podeljenih u 20 timova. Takmičari su pokazali svoju sportsku spremnost, veštine u vodi i izvan nje. 

    Sve ekipe su odmerile snage tokom eliminacinog takmičenja kroz zanimljive i zabavne igre poput „Košarke u vodi“; „Štafete sa loptom“ ; „Slepog plivanja“… Igre je osmislio stručni tim sportista, a takmičenje je pratio i ocenjivao žiri sastavljen od sportskih sudija. 

    Pobedu su i ove godine, kao najspretniji  i najbrži, poneli članovi tima ‚‚Kung fu panda” iz Banatskih Karlovaca na čelu sa kapitenom Dušanom Živkovićem. Drugo mesto je osvojio tim ‚‚Trubaduri”  iz Beograda, a treća je bila ekipa ‚‚Sport caffe plus”, takođe iz Banatskih Karlovaca

    Najbolji takmičari su nagrađeni peharima, vrednosnim vaučerima i poklonima sponzora. Nagrade su im uručili gospodin Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar i gospodin Miloš Dukić, direktor „Nissan LF auto Centar“.

    Nakon takmičenja sve učesnike i publiku,  zabavili su poznati DJ-evi, muzički bendovi i animatori, koji su oduševili najmlađe posetioce ovogodišnjih Igara bez granica Deliblatske peščare.

     

    U cilju aktivacije mladih, njihovog usmeravanja ka sportu i prirodi, u specijalnom rezervatu prirode Deliblatska peščara, Skupština opštine i Turistička organizacija opštine Alibunar, četvrtu godinu za redom, organizovali su sportsko takmičenje ‚‚Igre bez granica Deliblatske peščare”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    VESLANJE: Pančevac Miloš Boškov osmi u Evropi

    Na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore, koje se održalo u turskom gradu Edirne od 7. do 8. septembra, Miloš Boškov, član Veslačkog kluba “Tamiš” i reprezentativac Srbije, ostvario je […]

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]