• FUDBAL: Javor odneo bodove iz Pančeva

    U 26. kolu Super lige, derbi začelja u Pančevu igrali su Železničar i Javor iz Ivanjice.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBAL: Javor odneo bodove iz Pančeva
    Foto: 013info

    Važnost utakmice kao da je sputala domaće igrače koji nikako nisu uspevali da nametnu svoj stil igre. Gosti su se u prvom poluvremenu uspešno branili, a Železničar, iako je imao terensku inicijjativu, samo jednom je ozbiljno zapretio, ali je šut Romanića odlični golman Manojlović uspeo da obrani. U nastavku utakmice pančevačka ekipa nije poboljšala tempo igre,a gosti su uspeli da se oslobode pritiska i da u 60. minutu, posle jednog kontranapada preko Stjuarta Vinsenta postignu pogodkak koji će ispostaviće se i odlučiti pobednika. Železničar je nastavio da napada, ali sve je to bilo jalovo i ne mnogo opasno. Na kraju meča gosti nisu krili veliko zadovoljstvo zbog osvojena tri velika boda, dok je trener domaćih Nenad miajilović izjavio:

    Nismo danas bili na našem nivou i sada smo sami sebe ponovo doveli u veoma težak položaj. Javor se dobro branio i mi u napadu nismo bili dovoljno dobri i nikako nismo uspevali da pronađemo najbolje rešenje tako da smo na kraju zasluženo i izgubili, istakao je Mijailović.

    Sledi pauza u prevnstvu zboga obaveza reprezentacije koja će dobro doći pančevačkoj ekipi da konsoliduje redove, a ima još dosta da se igra do kraja prvenstva i imaće gde da se nadoknade večeras izgubljeni bodovi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport