• FUDBAL: Pančevački Dinamo ostvario ubedljivu pobedu protiv Tise

    Domaći fudbaleri Dinama pokazali su izuzetnu igru od prvog minuta, zasluženo pobedivši ekipu Tise iz Adorjana pred svojim navijačima u okviru 28. kola Srpske lige grupa Vojvodina. Odlična igra Pančevaca donela je ubedljiv rezultat od 3:0 na Gradskom stadionu u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBAL: Pančevački Dinamo ostvario ubedljivu pobedu protiv Tise
    Foto: 013info

    Prvo poluvreme:

    U 19. minutu, nakon kornera koji je izveo Vanja Đošić, gostujući igrač Mesaroš je postigao autogol, zatresavši mrežu svog golmana Vojvodića. Do kraja prvog poluvremena nije bilo ozbiljnijih prilika za gol, a domaći fudbaleri su kontrolisali igru i sačuvali prednost.

    Drugo poluvreme:

    Fudbaleri trenera Dejana Paunkovića nastavili su sa sigurnom igrom i u drugom delu meča. U 57. minutu, nakon još jednog dobro izvedenog kornera Parađine, Bogdanović je bio na pravom mestu i postigao gol. U 75. minutu, Malidžan, koji je ušao u igru kao zamena, iz kontranapada je savladao golmana Vojvodića za konačnih 3:0.

    Dva kola pred kraj sezone Dinamo se nalazi na četvrtom mestu sa 44 boda, koliko ima i trećeplasirani Naftagas iz Elemira. U sledećem kolu Pančevci gostuju ekipi OFK Bačka iz Bačke Palanke.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]