• FUDBAL: Pančevački Železničar beži iz opasne zone

    U 18. kolu Super Mocart BET lige fudbaleri Železničara pobedili su Spartak iz Subotice sa 2:1 i sa nova tri boda prvi put se nalaze u sigurnoj zoni, na 12. mestu sa 17. bodova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBAL: Pančevački Železničar beži iz opasne zone
    Foto: 013info

    Domaći fudbaleri su poveli u 10. minutu. Romanić je iskoristio izvanredno dodavanje Grgića petom i odmerenim udarcem pogodio mrežu gostiju. Još se nije stišalo slavlje domaćih promrzlih navijača, a gosti su izjednačili. U 11. minutu, po desnoj strani svojim čuvarima pobegao je Mudrinski, pravovremeno je proigrao Toševskog na kojeg su zaboravili domaći fudbaleri i on je sa peterca, veoma lako, savladao golmana Živkovića. U 30. minutu pogrešili su gostujući odbrambeni igrači. Posle jedne dubinske lopte i gužve u šesnaestercu, u skoku su bili centarfor Železničara Pavlov, golman Vulić i još jedan fudbaler Spartaka. Lopta se odbija od njih, pada pravo na nogu Hajdina i dovodi svoj tim ponovo u vođstvo od 2:1.

    U drugom poluvremenu terensku inicijativu ipali su gostujući fudbaleri, ali Železničar je uspeo da se odbrani i da osvoji tri, veoma važna, boda. Trener Nenad Mijailović bio je veoma zadovoljan ostvarenom pobedom:

    – Znali smo da nas očekuje težak meč, jer Spartak ima izuzetno dobru ekipu. Siguran sam da će oni ostati u prvih osam ekipa, a mi nastavljamo našu borbu za opstanak. Odigrali smo dobar meč, postigli smo gol na vreme, ali nas je uplašilo brzo izjednačenje. Ipak, imali smo snage da ponovo povedemo i znanje da to vođstvo do kraja i sačuvamo, rekao je Mijailović.

    Do kraja ovogodišnje sezone Železničar će odigrati još dve utakmice u gostima i nakon toga fudbaleri odlaze na zimski odmor.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]