• FUDBAL: Pančevački Železničar posle velikog preokreta stigao do vrednih bodova

    U 24. kolu Super lige fudbaleri Železničara stigli su do prve pobede u nastavku prvenstva. U veoma neizvesnom meču pobedili su ekipu Radničkog iz Niša sa 3-2 (1-2).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBAL: Pančevački Železničar posle velikog preokreta stigao do vrednih bodova
    Foto: 013info
    Poveo je Železničar u 31. minutu kada se Hajdin najbolje snašao u šesnaestercu gostiju i bez većih problema zatresao je mrežu Nišlija. Izjednačio je Radnički samo 6 minuta kasnije kada je isti igrač odigrao u svom šesaestercu pogrešan pas, što koristi Ilić koji poravnava rezultat na 1-1. U 40. minutu danas nesigurni Maisa neoprezno je startovao u svom kaznenom prostoru na gostujućeg napadača koji pada, a sudija pokazuje na belu tačku. Mesarović je siguran izvođač najstrože kazne i Radnički je na odmor otišao na odmor sa prednošču posle utisak je lako datih golova.
    U nastavku meča Železničar je zaigrao mnogo odlučnije i preuzeo je potpuno inicijativu. To se isplatilo u 75. minutu kada je Hajdin ponovo na pravom mestu i loptu šalje po drugi put iza leđa golmana Vasiljevića. Nastavio je Železničar da napada i nagrada je stigla u poslednjem minutu kada je posle centaršuta sa leve strane lopta stigla kod druge stative do Lakićevića koji je bio dovoljno smiren i neodbranjivo šalje loptu u gol na veliku radost domaćih navijača.
    Trener Železničara Nenad Mijailović na konferenciji za novinare je istakao:
    – Prvo poluvreme smo loše odigrali, bili smo pod velikikm pritiskom, jer ovo su nam izuzetno važni bodovi. U drugom poluvremenu bili smo mnogo bolji i imali smo sreće da stignemo do toliko željene pobede u poslednjim trenucima meča, kao što smo ih na nekim prethodnim utakmicama gubili. Sada smo egal sa svojim konkurentima za opsatnak i okrećemo se sledećim mečevima– rekao je Mijailović.
    Trener gostiju Nikola Trajković je konstatovao da njegova ekipa nije dobro odigarla meč i istrakao je izuzetnu fudbbalsku atmosferu u Pančevu zbog koje kako je naglasio ovaj grad zaslužuje Superligaša.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]