• FUDBAL: Pančevački Železničar preokretom do tri boda

    U 28. kolu Super lige fudbaleri Železničara pobedili su na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 3-1 (3-1).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBAL: Pančevački Železničar preokretom do tri boda
    FOTO: 013info

    Poveli su gosti već u 4. minutu kada je Duronjić posle solo akcije sa leve strane precizno šutirao iskosa sa 16 metara i pogodio gornji desni ćošak nemoćnog golmana Mijatovića. Železničar je nastavio da steže obruč oko gola gostiju i u 33. minutu posle centaršuta Lakićevića Romanić je najviši u skoku i efektno glavom pogađa mrežu Radnika. Samo dva minuta kasnije Đorđević posle slobodnog udarca pronalazi u šesnaestercu Pavlova koji polu-volejem dovodi svoj tim u vođstvo. U 41. minutu Grgić i Romanić su odigrali dupli pas i odbrana gostiju je ispala iz igre,a Romanić izlazi sam ispred golmana Ranđelovića i nije mu bilo teško da se po drugi put upiče u listu strelaca.

    U drugom poluvremenu publika nije imala mnogo toga da vidi, Železničar je čuvao stečenu prednost, a gosti kao da su se pomirili sa porazom i meč je završen rezltatom koji je ostavren u prvih 45 minuta. Trener Železničara Siniša Dobrašinović nakon utakmice je izjavio:
    Zadovoljan sam sa igrom u prvih 60 minuta igre.U tom vremenu kreirali smo dosta šansi, imali smo kontrolu igre, ali poslednjih pola sata je za zaborav. Nije dobro što nismo do kraja meča održali visoku organizaciju igre, ali najvažnije je sad da smo osvojili tri važna boda. Okrećemo se narednom meču koji već u subotu igramo ponovo pred svojim navijačima- izjavio je Dobračinović.

    Železničar u subotu od 18,00 časova dočekuje novosadsku Vojvodinu i videćemo hoće li domaći fudbaleri sa novim trenerom nastaviti niz bez poraza što bi znatno popravilo položaj pančevačke ekipe pred plej in.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport