• FUDBAL: Remi koji ne odgovara pančevačkom Železničaru

    U prvom kolu plej-auta Super lige Srbije IMT i Železničar odigrali su u Beogradu utakmicu bez golova. Osvojenim bodom mogu biti zadovoljniji domaćini, jer su zadržali 6 bodova prednosti u odnosu na pančevačku ekipu, ali i dalje se nalaze i oni u opasnoj zoni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBAL: Remi koji ne odgovara pančevačkom Železničaru
    Foto: 013info

    U prvom poluvremenu IMT je imao terensku inicijativu, ali nijedna ekipa nije stvorila ozbiljniju priliku za gol. U drugom poluvremenu opasniji je bio Železničar. U 65. minutu poništen je, zbog ofsajda, gol Romanića. U 80. minutu isti igrač je centrirao sa leve strane,a Kahvić dobro šutira, ali lopta pogađa prečku i odbija se u polje. U samom finišu meča centrirao je Đorđević, a Kahvić sa pet metara neometan šutira glavom pravo u golmana. Železničar je ostao na pretposlednjem mestu sa 26 bodova, a Javor iz Ivanjice je na 14. mestu sa 31. bodom. Poslednji je otpisani Radnik sa 17 bodova.

    Na kraju meča trener Železničara Siniša Dobrašinović je bio zadovoljan prikazanom igrom, ali ne i rezultatom:

    Mislim da smo dobro odigrali i da smo zaslužili pobedu, ali na kraju nismo imali ni dovoljno sreće. Vidi se pomak u našoj igri i očekujem da ćemo početi i da pobeđujemo. U teškoj smo situaciji i ne predstoji nam ništa drugo nego da u narednim mečevima osvajamo po tri boda, rekao je Dobrašinović.

    Sledeću utakmicu Železničar igra u Pančevu protiv Radničkog iz Niša.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport