• Fudbaleri pančevačkg Železničara bili nadomak iznenađenja

    U 21. kolu Super lige Čukarički je u Beogradu, mnogo teže nego što se očekivalo, pobedio Železničar sa 2:1, poluvreme 0:1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri pančevačkg Železničara bili nadomak iznenađenja
    Foto: Pixabay

    Pančevci su pružili snažan otpor favorizovanom domaćinu iako je već u 24. minutu ostao bez kapitena Đorđevića koji je dobio crveni karton.

    Bez obzira na brojčanu nadmoćnost na terenu, domaći fudbaleri nisu uspeli da steknu rezultatsku prednost, a Dario Grgić se pobrinuo, u 44. minutu lepim golom, da Pančevci na odmor odu sa vođstvom od 1:0.

    U drugom poluvremenu Čukarički je pokušavao da izjednači, ali briljirao je golman Mijatović sve do 73. minuta kada kapiten Docić koristi jedan centaršut i snažno šutira sa desetak metara i pogađa mrežu gostiju.

    U 87. minutu, na sredini terena, srušen je Lakićević, Sudija Simović se ne oglašava, što domaći fudbaleri koriste za kontranapad, kao i rezervista Stojanović koji postavlja konačnih 2:1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]