• Fudbaleri pančevačkog Železničara bez sreće i bodova

    U 22. kolu Supe lige na SC „Mladost” pred skoro punim tribinama odličnu i veoma uzbudljivu utakmicu odigrali su Železničar i TSC iz Bačke Topole.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri pančevačkog Železničara bez sreće i bodova
    Foto: 013info

    Gosti odlaze iz Pančeva pevajući sa tri boda, a domaći fudbaleri imaju za čim da žale. TSC je pobedio sa 3-2, poluvreme 2-0 , a da će biti vatromet golova nagosvetio je Ćirković u 4. minutu kada je posle kontranapada zatresao mrežu domaćina. Već u sledećem napadu Pavlov pogađa rašlje, ali sudija posle intervenije VAR-a poništava gol, jer je centarfor Železničara prilikom prijema lopte igrao rukom. U 18. minutu posle smušene intervencije čitave odbrane ispred gola domaćina najbolje se snalazi Pejić koji dovodi svoj tim u vođstvo od 2-0. Utisak je da su gosti zasluženo , ali ipak mnogo lako stekli veliku prednost do odlaska na odmor.

    U drugom poluvremenu Železničar se mnogo bolje suprotstavio favorizovanim gostima. Već u 59. minutu opravdano je dosuđen penal za Železničar, ali najstrožu kaznu loše izvodi Grgić i golman mu bez većih problema brani udarac. Kazna stiže u 61. minutu kada je Ćirković ponovo sam sebi stvorio priliku za šut i neodbranjivo šalje loptu u gornji desni ćošak nemoćnog Mijatovića. Domaći fudbaleri nisu posustali ni posle ubedljivog vođstva TSC-a. U 61. minutu Jovanović iz poluvoleja sa ivice šesnaesterca smanjuje prednost gostiju na 1-3,a u 89. minutu na sceni su rezervisti. Ignatiev pravovremeno odiigrava do Kahvića koji izbija isam spred gostujućeg golmana i smanjuje na 2-3. Imali su Pančevci priliku i da izjednače što po svemu viđenom ne bi bilo nezasluženo, ali posle šuta Konatara u 90. minutu lopta odlazi preko prečke,a bodovi u Bačku Palanku.

    Železničar ima za čim da žali, ali pokazao je da može ravnopravno da se nosi sa našim najboljim ekipama, a postići dva efektna gola ekipi koja je u prvenstvu do sad primila najmanje golova treba da ohrabri domaće fudbalere i da nastave sa kvalitetnom igrom, pa će i bodovi uz malo više sreće početi da se osvajaju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport