• Fudbaleri pančevačkog Železničara biju odlučujuću bitku

    Fudbaleri Železničara igraju revanš meč baraža za opstanak u Super ligi protiv Inđije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri pančevačkog Železničara biju odlučujuću bitku
    Foto: 013info

    Prošle nedelje Pančevci su golovima Romanića pobedili u gostima sa 2:1, ali posao još nije završen. Večeras moraju da potvrde kvalitet i onda će moći da sa svojim navijačima proslave veliki uspeh, jer u debitantskoj sezoni u kojoj su odavno bili od svih otpisanil, ostati u eliti jeste podvig. Zalužili su pančevački fudbaleri ovu utakmcu svojim sjajnim igrama u baražu u kojem su pobedili tri utakmice, a dve su odigrali nerešeno. Neće im biti lako večeras da nastave pobedonosnu seriju, jer Inđija koja je zauzela treće mesto u Prvoj ligi Srbije ima dobru ekipu i izabranici Tomislava Sivića moraće da daju svoj maksimum kako bi ostvarili cilj.

    Železničaru odgovara i nerešen rezultat, ali kalkulacije se nikada nikome nisu isplatile i zato očekujemo igru na pobedu i meč koji će se dugo pamtiti u našem gradu.

    Utakmica počinje u 20 časova na sportskom centru „Mladost” i ulaz je besplatan i to je još jedan razlog da se tribine ispune do poslednjeg mesta, a uz pomoć vernih navijača sve će biti mnogo lakše.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]