• Fudbaleri pančevačkog Železničara počeli pripreme

    Šef stručnog štaba pančevačkog superligaša Nenad Mijailović izvršio je prozivku igrača na SC „Mladost”, a prvi trening odradilo je 29 igrača. Mijailović je zadovoljan što se odmah vidi da su igrači na odmoru odradili individualni deo trenažnog programa i što su svi spremni za ozbiljan rad.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri pančevačkog Železničara počeli pripreme
    Foto: 013info
    – Pred nama su naporne pripreme, jer imamo jasan i težak cilj, a to je opstanak u Super ligi. Prvi deo trenažnog procesa do 17. januara obavićemo u Pančevu, a nakon toga putujemo na Kipar gde ćemo boraviti 11 dana. U planu nam je da odigramo i 6 prijateljskih utakmica. Zadržaćemo kostur tima, ali sigurno će biti i odlazaka, jer imamo nepotrebno veliki broj igrača pod ugovorom, a agilna Uprava radi na dovođenju i nekoliko pojačanja, konkretnije ćemo znati do kraja nedelje ko će nam se priključiti. Znamo da nas očekuje naporan prolećni deo prvenstva i učinićemo sve da ga dočekamo što spremniji-rekao je Mijailović.
    Kapiten tima Aleksandar Đorđević ističe da su svi igrači raspoloženi za naporan rad:
    – Spremni smo za nova iskušenja i sve zahteve koji se postavljaju ispred nas. Sledi nam deo priprema koji fudbaleri najmanje vole, a to je fizička priprema i rad bez lopte. Atmosfera je kao i uvek na zavidnom nivou i sigurno ćemo nastavak prvenstva dočekati sa mnogo elana, a iskusniji smo za jednu polusezonu u Super ligi i znamo šta nas očekuje-istakao je Đorđević.
    Prvu prijateljsku utakmicu Železničar će odigrati 16. januara u Pančevu protiv Zvijezde iz Stanišića.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]