• Fudbaleri pančevačkog Železničara razočarali svoje navijače

    U 10. kolu Super BET Mocart lige Železničar je na svom terenu dočekao poslednjeplasirani Radnički iz Kragujevca. Očekivali su domaći navijači prvu pobedu na svom terenu, ali nisu je dočekali.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri pančevačkog Železničara razočarali svoje navijače
    Foto: 013info

    Gosti su pobedili sa 2-0 (1-0) u jednoj veoma slaboj utakmici. Radnički je poveo već u 8. minutu. Kinedu je bio brži od svojih čuvara i kad je ušao u šesnaesterac iskosa sa leve strane bez većih problema savladao je i golmana Lukića. Od gostiju ništa više nismo videli do odlaska na odmor, a Železničar je mogao da izjednači u 44. minutu, ali Đorđević sa 10-tak metara pogađa unutrašnji deo stative i kad su mnogi pomislili da će lopta završiti u mreži ona se odbila u polje.

    U nastavku meča nastavljena je fudbalska uspavanka, bez mnogo uzbuđenja. Pokušavao je trener domaćih izmenama da promeni ritam i da poveže redove, ali sve je to bilo bezuspešno, a Radnički je u 81. minutu uspeo i da duplira vođstvo. Bevis je sam sebi stvorio priliku za šut i bio je veoma precizan, tako da Kragujevčani kući odnose tri velika boda. Njihov trener Feđa Dudić, koji je debitovao na ovom meču na klupi Radničkog, bio je više oduševljen ambijentom i uslovima za igru nego samom utakmicom.

    – Sve je ovo za veliku pohvalu, jer bez dobrih terena nema ni dobrog fudbala.Ovo je veoma važna pobeda za nas, pre svega na psihološkom planu, jer igrači su bili u seriji poraza i trebalo je to prekinuti. Pobeda nam je još značajnija ako se zna da smo igrali bez pet standardnih igrača koji zbog povreda i kartona nisu mogli da nam pomognu, rekao je Dudić.

    Trener Železničara nije krio nezadovoljstvo nakon utakmice.

    Važnost ovog meča kao da nas je okovala. Rano primljen gol i to iz prvog udarca  nas je totalno poremetio i nismo mogli da uspostavimo svoju igru i da se stabilizujemo. Nismo imali ni sreće, a na poluvremenu smo se dogovorili da ne odustajemo od svoje igre, međutim igrači su pokušali na silu da dođu do izjednačenja, a kad se tako igra, onda se i greši, a Radnički je to znao da kazni. Okrećemo se narednim utakmicama i tražimo bodove na nekim drugim mečevima, rekao je Aleksandar Linta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]