• Fudbaleri pančevačkog Železničara ubedljivi protiv Radnika

    U 5. kolu plej-auta Super lige fudbaleri Železničara ostvarili su najubedljiviju pobedu u dosadašnjem toku prvenstva. Savladali su pred svojim navijačima Radnik iz Surdulice sa 4-0 (2-0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri pančevačkog Železničara ubedljivi protiv Radnika
    Foto: 013info

    Domaći igrači imali su imperativ pobede i možda i zato počeli su meč i pomalo nervozno i gosti koji su se oprostili od Super lige uspešno su parirali sve do 20. minuta. Tada Jovanović proigrava Grgića koji sa poludistance precizno šutira i dovodi svoj tim u vođstvo. U 43. minutu posle kornera koji je izveo Đorđević najviši u skoku je Obradović koji glavom čalje loptu u mrežu Radnika.

    U drugom poluvremenu pančevačka ekipa je odigrala koliko treba i sa još dva pogotka mirno je privela utakmicu kraju. Najpre je u 63. minutu posle centaršuta Đorđevića lopta pogodila domaćeg odbrambenog igrača Gašića i lopta je završila u mreći,a konačan rezultata samo dva minuta kasnije postavio je Pavlov koji je iskoristio na najbolji mogući način idealan centaršut Hajdina.

    Nakon meča trener domaće ekipe Tomislav Sivić je izjavio:
    – Teško je igrati utakmice na kojima nemamo pravo na kiks i to se videlo na početku meča. Nervozno smo počeli, bilo je grečaka, ali posle prvog gola sve je bilo mnogo lakše. Sad se malo bolje vidi svetlo na kraju tunela i okrećemo se meču protiv Novog Pazara i neophodna su nam nova tri boda. Igrači su pokazali da mogu biti najbolji kad je najpotrebnije i verujem da ćemo uspeti do kraja da obradujemo svoje navijače – izjavio je Sivić.

    Železničaru u ovom kolu ne idu na ruku rezultati direktnih konkurenata za opstanak u ligi, ali ono što je dobro i dalje zavisi sve samo od njih u preostala dva kola.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]