• Fudbaleri Železničara iz Pančeva bolji od Radničkog iz Kragujevca

    U 1. kolu Super lige fudbaleri Železničara iznenadili su Radnički iz Kragujevca u gostima i savladali su ga sa 3-2, poluvreme 3-1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Železničara iz Pančeva bolji od Radničkog iz Kragujevca
    Foto: Pixabay

    Nisu se Pančevci uplašili ekipe koja je bila najprijatnije iznenađenje u prošloj sezoni i koja je izborila i učešće u evropskom takmičenju. Već u 3. minutu Branislav Knežević je pogotkom domaćinu dao do znanja da su došli po bodove. U 16. minutu posle brzog kontranapada Dario Grgić izlazi sam ispred golmana Kragujevčana i sa leve strane neodbranjivo pogađa suprotan ćošak njegovog gola. U 29. minutu domaćini srećno smanjuju vođstvo Železničlara. Centrirao je Tadić iskosa sa leve strane, lopta pogađa u nogu Jovanovića i završava iza leđa Popovića. Kad se očekivao odlazak na odmor u nadoknadi vremena Ezeh je odlično probio po levoj strani, pravovremeno je uposlio Romanića koji neometan sa ivice šesnaesetrca šutira snažno i precizno i golman Radničkog po treći put je morao loptu da vadi iz mreže.

    U drugom poluvremenu Radnički je vrlo brzo smanjio visoko vođstvo Pančevaca. Posle slobodnog udarca u šesnasetercu lopta pogađa u nogu Šerbećića i ulazi u gol. Do kraja meča igralo se veoma dinamično sa obe strane, ali rezultat se nije menjao i izabranici Marka Savića donose sa ovog teškog gostovanja tri velika boda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport