• Fudbaleri Železničara iz Pančeva dočekuju Spartak

    U subotu, 31. avgusta od 20:30, na SC „Mladost”, u sedmom kolu Super lige, fudbaleri Železničara i Spartaka iz Subotice odigraće vojvođanski derbi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Železničara iz Pančeva dočekuju Spartak
    Foto: 013info

    Pred ovaj meč, u kojem je, ako je suditi po tabeli, domaći tim favorit, trener Železničara Marko Savić je izjavio:

    Imamo dosta problema sa povređenim igračima, ali ko god bude istrčao na teren daće svoj maksimum i biće potpuno spreman i psihički i fizički za meč. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, jer protivnik je kvalitetan i moraćemo da odigramo na visokom nivou ako želimo da pobedimo. Ne bih isticao nikoga u svom timu, jer verujem u dobru ekipu i uz pomoć domaćih navijača možemo stići do nova tri boda, jer imamo igrače koji ih mogu obradovati.

    Železničar se trenutno nalazi na petom mestu sa 10 bodova, dok je Spartak na 13. mestu sa pet bodova i utakmicom manje.

    Dobru atmosferu u klubu podgrejalo je i novo pojačanje. Novi fudbaler Železničara postao je El Fardu Ben, koji je u dresu Crvene Zvezde osvojio pet šampiosnkih titula, dva KUP-a Srbije, a bio je i jedan od najistaknutijih igrača crveno-belih i Ligi šampiona.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]

    Vojvodina pobedila pančevački Železničar

    Posle jednonedeljne pauze nastavljeno je fudbalsko prvenstvo Super lige. U okviru 8. kola Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Železničar iz našeg grada sa 2-0 […]