• Gimnastičarke kluba „Ruslana“ iz Pančeva svečanošću ispratile staru i pozdravile novu 2024. godinu

    Gimastičarke kluba „Ruslana“ stavile su pečat na još jednu uspešnu takmičarsku sezonu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gimnastičarke kluba „Ruslana“ iz Pančeva svečanošću ispratile staru i pozdravile novu 2024. godinu
    Foto: GK Ruslana

    U subotu, 23. decembra, održan je program u sali Osnovne škole „Isidora Sekulić“.

    Za ovu priliku roditelji su svečano ukrasili i spremili salu za izvođenje programa i snimanje, a Elza podelila je novogodišnje paketiće.

    Foto: GK Ruslana

     

    Ovom prilikom dodeljene su i nagrade gimnastičarkama kluba za postignute rezultate u 2023. godini.

    Program je bio slobodnog karaktera sa elementima kao što su: ljubav, radost, kreativnost, druženje, darivanje, talenti, ritmika, gimnastika, ples, poštovanje, zabava… U jednoj, potpuno drugačijoj, opuštenoj atmosferi, devojčice su izvodile koreografije koje su uglavnom bile njihova lićna kreacija.

    Kao i svake godine, proglašena je najuspešnija članica kluba u individualnom programu. Tu titulu ponela je Medan Magdalena –Prvakinja Srbije u višeboju individualnog B programa.

    Najuspešnije iz individualnog C programa , koje su dobijale odličija na Prvenstvu Srbije su: Petrović Sara, Stanojević Minja, Milanović Lena, Kotvaš Natali i Jovanović Helena.

    Najuspešnije iz individualnog B programa , koje su dobijale odličija na Prvenstvu Srbije su: Orlić Danica, Medan Magdalena, Patalov Iva, Raković Lara i Bogdanov Miona.

    Najuspešnija ekipa grupnog programa  je ekipa B programa u kategoriji seniorki, koje je su postale prvakinje Srbije, u sastavu:  Natali Kotvaš,  Vanja Blažić, Helena Jovanović i Ana Kovačević .

    Foto: GK Ruslana

    Protekla godina pamtiće se po velikom zalaganju svih vežbačica, kao i nesebičnom zalaganju i posvećenosti trenera kluba “Ruslana”, Ruslane Lucenko-Petrin.

    Iza nas je još uspešnija sportska godina. Zadovoljna sam  uspehom svojih članica i radom kluba, rekla je trener Ruslana Lucenko-Petrin.

     

    Foto: GK Ruslana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport