• Košarkaši Tamiša sigurni protiv Leskovčana

    U 4. kolu Košarkaške lige Srbije Tamiš je u Pančevu pobedio ekipu Zdravlja iz Leskovca sa 82-69, po četvrtinama 20-21/ 26-13/ 21-15/ 15-20.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaši Tamiša sigurni protiv Leskovčana

    Gosti su bolje započeli meč i sredinom prve četvrtine imali su prednost i od 7 koševa, međutim brzo su se konsolidovali izabranici Bojana Jovičića i Zdravlje na prvi odmor odlazi sa minimalnom prednošću.

    U drugoj četvrtini predvođeni Andrejsom i Trejsijem , ali i uz raspoložene Mihailovića, Terzića i Kojadinovića Tamiš vrlo brzo gostima daje do znanja da će bodovi ostati u Pančevu. Pogađali su domaći košarkaši iz svih pozicija, a u odbrani su bili veoma čvrsti i na odmor Tamiš odlazi sa ubedljivom prednošću od 12 koševa. U nastavku meča Pančevci su znalački održavali ovu razliku tako da su bez većih uzbuđenja lagano priveli meč kraju. Najefikasniji na meču bio je Andrejs sa 19 koševa, dok je Trejsi postigao 15 poena.

    Nakon ovog kola Tamiš ima skor od 2 pobede i 2 poraza i u narednom kolu igra u Zemunu protiv Mladosti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]