• Medalje za SD „Pančevo 1813“ u Novom Sadu

    Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano tradicionalno međunarodno takmičenje za Grand Prix Novog Sada, na kojem je Streljačka družina ,,Pančevo 1813″ imala osam nastupa u više disciplina i kategorija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Medalje za SD „Pančevo 1813“ u Novom Sadu
    Foto: SD Pančevo 1813

    Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora vazdušnom puškom, a u finalu seniora uspeo je da osvoji srebrnu medalju. Aleksa je osvojio srebrnu medalju u kategoriji juniora i u trostavu 3×20 metaka MK puškom, a peti je senior.

    Iva Rakonjac je osma juniorka i deveta seniorka vazdušnom puškom, a u trostavu 3×20 metaka MK puškom je deveta juniorka.

    Velimir Ninkovic je osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora vazdušnim pištoljem, a Marko Ninkovic je osvojio srebrnu medalju u kategoriji seniora, nakon jakog finala u kojem je samo Damir Mikec bio bolji. Mladi Andrej Jeftenic je šesti junior vazdušnim pištoljem.

    Gabriel Dautović je osvojio bronzanu medalju u kategoriji seniora MK standard pištoljem, dok je Velimir Ninković četvrti senior.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Medalje za SD „Pančevo 1813“ u Novom Sadu

    Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano tradicionalno međunarodno takmičenje za Grand Prix Novog Sada, na kojem je Streljačka družina ,,Pančevo 1813" imala osam nastupa u više disciplina i […]