• Mlada teniserka iz Pančeva dobila poziv iz teniske akademije Rafaela Nadala.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sestre Popovski iz Pančeva u mlađim teniskim kategorijama osvojile su kod nas sve što se može osvojiti, a uspešne su i na međunarodnoj sceni, a potvrda dobrog rada stigla je za mlađu, Dušicu i iz teniske akademije Rafaela Nadala. Naime, dvanestogodišnja Dušica Popovski dobila je poziv da od 15. do 20. decembra  učestvuje na Festivalu tenisa za najbolje devojčice na svetu do 12 godina. 

    Organizator im je obezbedio vrhunske uslove za trening i snosi sve troškove takmičenja.

    – Rafael Nadal je zvao sve najbolje devojčice do 12 godina. Tamo se igra na betonu, dolazimo da se upoznamo i da vidimo koliko su dobre te najbolje, rekla je za RTS Dušica Popovski.

    Dušicina najveća podrška je tri godine starija sestra Milica koja je takođe veoma uspešna u svojoj konkurenciji. Sa Dušicom svakog dana trenira, a često zajedno odlaze i na turnire.

    – Treba da uživa tamo jer to je baš lepa organizacija pošto to organizuje Rafael Nadal. Neka proba da uživa što više i da igra što bolje može, poručila je Milica.

    U Madridu će nastupati samo devojčice koje su osvojile bar jedan turnir prve kategorije za igračice do 12 godina, a Dušica je pobeđivala i na turnirima gde su nastupale i četiri godine starije teniserke.

    – Ona je već u reprezentaciji Srbije do 12 i 14 godina i već je odmeravala snage sa tom decom. Uglavnom je pobeđivala, ali ovo je još jedna prilika da se oproba sa najboljom decom na svetu i da još jednom sebi i drugima dokaže da joj je mesto među elitom na svetskom teniskom nivou, kazao je njihov otac i trener Nebojša Popovski.

    Sestre Popovski iz Pančeva u mlađim teniskim kategorijama osvojile su kod nas sve što se može osvojiti, a uspešne su i na međunarodnoj sceni, a potvrda dobrog rada stigla je za mlađu, Dušicu i iz teniske akademije Rafaela Nadala. Naime, dvanestogodišnja Duššica Popovski dobila je poziv da od 15. do 20. decembra  učestvuje na Festivalu tenisa za najbolje devojčice na svetu do 12 godina. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    PANČEVO: Još jedan remi Železničara

    U okviru 32. kola Mozzart Bet Super lige Srbije (2. kolo plej auta), Železničar je na svom terenu odigrao nerešeno protiv Radničkog iz Niša 1:1 […]