• Mlade Pančevke najbolje na Svetosavskoj trci u Valjevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ana Dragojević, učenica O.Š. Đura Jakšić iz Pančeva pobedila je na Svetosavskoj uličnoj trci u Valjevu. Ana je bila najbrža na 800 m u trci devojčica koje pohađaju peti i šesti razred. Srebrno odličje u istoj trci zaslužila je još jedna Pančevka, Kristina Krtenić, članica A.K. Partizan Beogad. Naše sugrađanke su trčale po veoma hladnom vremenu i temperaturi od oko -3 ispod nule, a staza je bila mokra i mestimično zaleđena.

    18. Svetosavska ulična trka održana u petak, 27. januara 2017. godine u Valjevu, u organizaciji Atletskog kluba Metalac i Sportskog saveza Valjeva, uz podršku Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Valjeva. Ova trka nalazi se i u kalendaru takmičenja Atletskog saveza Srbije. 

     

     

    18. Svetosavska ulična trka održana u petak, 27. januara 2017. godine u Valjevu, u organizaciji Atletskog kluba Metalac i Sportskog saveza Valjeva, uz podršku Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Valjeva, a nalazi se i u kalendaru takmičenja Atletskog saveza Srbije. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport