• Na Međunarodnoj šahovskoj ligi juniora Pančevac Marko Milanović sa klubom iz Beograda osvojio vicešampionsku titulu

    U Novom Sadu po prvi put ove godine, u trajanju od dva dana, održana je Međunarodna šahovska liga juniora pod nazivom International junior league 2024.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na Međunarodnoj šahovskoj ligi juniora Pančevac Marko Milanović sa klubom iz Beograda osvojio vicešampionsku titulu
    Foto: Privatna arhiva

    Pančevac Marko Milanović 16-godišnji FIDE majstor šaha učestvovao je sa juniorskim timom kluba iz Beograda čije su dve seniorske ekipe osvajale laskavu titulu seniorskog prvaka države. 

    U veoma jakoj konkurenciji ekipa više različitih država osvojili su drugo mesto i vicešampionsku titulu, odmah iza ekipe Indije, najveće šahovske sile sveta.

    Time je Marko Milanović svojoj trocifrenoj kolekciji pridodao još jednu medalju i po ko zna koji put na međunarodnom takmičenju na najbolji način predstavljao Srbiju i svoj grad Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]

    Vojvodina pobedila pančevački Železničar

    Posle jednonedeljne pauze nastavljeno je fudbalsko prvenstvo Super lige. U okviru 8. kola Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Železničar iz našeg grada sa 2-0 […]