• Na prvenstvu Vojvodine istakli se džudisti pančevačkog Tamiša

    Na prvenstvu Vojvodine za starije dečake i devojčice koje je održano u Stepanovićevu od naših klubova najuspešniji je bio džudo klub „Tamiš” koji je imao devet predstavnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prvenstvu Vojvodine istakli se džudisti pančevačkog Tamiša
    Foto: DŽK Tamiš

    Oni su osvojili šest medalja – jednu zlatnu, dve srebrne i tri bronzane.

    U ukupnom plasmanu od 32 kluba Tamiš je zauzeo odlično drugo mesto sa 29 bodova, dok je prvi DŽK Okami iz Novog Sada sa 43 boda. 

    Foto: DŽK Tamiš

    Akademija Jočić iz Starčeva zauzela je 16. mesto sa sedam bodova, dok je DŽK Dinamo završio učešće na 24. mestu sa četiri boda.

    Kod Tamiša najuspešniji je bio Novak Bogdanović koji je osvojio zlatnu medalju. Srebrna odličja pripala su Nataliji Novaković i Kristijanu Lehniju, dok su bronzane medalje dobili Divna Milanović, Miloš Božić i Luka Crnjin. 

    Foto: DŽK Tamiš

    Ekipu su uspešni predvodili treneri Marko Jovanović i Vuk Košić.

    Već od sutra, takmičari DŽK Tamiš biće na novim iskušenjima i učestvovaće na turnirima u Sloveniji i Jagodini, a Petar Novaković je na pripremama sa reprezentacijom Srbije u Karatašu kod Negotina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]