• Na Republičkom školskom takmičenju u plivanju šest medalja za učenike iz Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sredu, 7. aprila, u Beogradu, na zatvorenom bazenu SRPC „25. Maj – Milan Gale Muškatirović“, održano je republičko školsko takmičenje u plivanju za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola. 

    Pančevo je predstavljalo 36 osnovaca i sedam srednjoškolaca. Tom prilikom osvojeno je ukupno šest medalja, jedna srebrna i pet bronzanih.

    Srebrna medalju medalju u disciplini prsno osvojila je učenica iz OŠ „Stevica Jovanović“ Marta Konstantinov.

    Bronzane medalje u disciplini prsno osvojili su Olga Gavrilović iz OŠ „Stevica Jovanović“ i Martin Ćirković iz OŠ „Sveti Sava“, u disciplini leđno učenica Andrea Poljak iz OŠ „Vuk Karadžić“ Starčevo i Anja Jakimovski iz Gimnazije „Uroš Predić“ i u disciplini delfin, učenica iz OŠ „Stevica Jovanović“, Srna Milutinović, navodi se na sajtu Saveza za školski sport Pančeva.

    U sredu, 7. aprila, u Beogradu, na zatvorenom bazenu SRPC „25. Maj – Milan Gale Muškatirović“, održano je republičko školsko takmičenje u plivanju za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola. Pančevo je predstavilo 36 osnovaca i sedam srednjoškolaca. Tom prilikom osvojeno je ukupno šest medalja, jedna srebrna i pet bronzanih.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    PANČEVO: Još jedan remi Železničara

    U okviru 32. kola Mozzart Bet Super lige Srbije (2. kolo plej auta), Železničar je na svom terenu odigrao nerešeno protiv Radničkog iz Niša 1:1 […]