• Najmlađi pančevački karatisti osvojili vredne trofeje

  Najmlađi karatisti iz našeg grada nedavno su se nadmetali na Kupu Srbije za poletarce, pionire i nade koji je održan u Čačku. Već po tradiciji, u Pančevo su stigli novi vredni trofeji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najmlađi pančevački karatisti osvojili vredne trofeje
  Foto: Unsplash

  Takmičari KK Dinamo bili su veoma uspešni, navodi se na sajtu Sportskog saveza Pančevo.

  Srebrom se okitio Lazar Nikolić, nada, u kategoriji do 50 kg, a odličje istog sjaja zaslužio je debitant Uroš Nenadić, koji je takođe ostvario dve sigurne pobede. Najuspešniji je bio Vuk Vorkapić, nada Dinama, koji je osvojio bronzane medalje i u katama pojedinačno i u borbama u kategoriji do 45 kg. Uspeh bi bio i veći da Vuk nije oštećen u katama, ali je i ovako dokazao da je jedan od najboljih mladih takmičara Srbije.

  Iako su ostali bez odličja, odlično su se borili i: Vojin Nikolić, Vasilije Antić, Tadija Gaćeša, Petra Trpčević, Nevena Novakov, Danica Opančina, Ana Vasić, Miljana Milenković, Luka Gajin, Dimitrije Mitić, Teodora Robulj i Lena Delić.

  Velike zasluge za odlične rezultate mladih takmičara Dinama pripadaju i trenerima Ivani Palalić, Nikoli Nikolašu i Nenadu Sokoloviću.

  Karate klub Mladost je posle nadmetanja u Čačku bogatiji za jedno bronzano odličje. Osvojio ga je tim muških nada u borbama, u sastavu Andrej Zakić, Filip Vujinović i Stefan Patalov.

  Boje kluba branili su i Milica Vuković, Nina Kostić, Danka Drljača i Marijan Vuković, a ekipu Mladosti predvodio je trener Miloš Makitan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport