• Najmlađi takmičari pančevačkog Karate kluba Dinamo osvojili 16 medalja na KUP-u Vojvodine

  Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo nastavljaju da nižu uspehe. Na Kupu Vojvodine za poletarce, pionire i nade koji je prošlog vikenda održan u Novom Bečeju, mladi borci pančevačkog kluba osvojili su čak šesnaest vrednih odličja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najmlađi takmičari pančevačkog Karate kluba Dinamo osvojili 16 medalja na KUP-u Vojvodine
  Foto: Pixabay

  ​Najsjajnije medalje osvojili su nade, Vuk Vorkapić u katama i Lazar Nikolić u borbama i pionir Uroš Nenadić u borbama.

  Srebrom su se okitili pioniri Tadija Gaćeša i nada Vasilije Antić u borbama i nade Vuk Vorkapić i Dimitrije Mitić u katama. Bronzana odličja su zaslužili poletarka Teodora Robulj, pioniri Danica Opančina, Lena Delić, Petra Trpčević, Nevena Novakov, Aleksandar Kojić, nade Miljana Milenković i Ana Vasić (svi u katama), kao i Vojin Nikolić u borbama.

  ​Iako su ostali bez odličja, pohvale zaslužuju i Novak Luković, Anja Đurišić i Luka Gajin.

  ​Treneri Nikola Nikolaš, Ivana Palalić i Nenad Sokolović su odlično pripremili mlade takmičare od kojih dobre rezultate tek treba očekivati.

  ​Već narednog vikenda sledi novi ispit za najbolje takmičare KK-a Dinamo. U Ljubljani se održava Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore, a iz Dinama će nastupiti mlađi senior Aleksandar Zdešić u katama i kadeti Novak Nikolić i Miloš Milutinović i juniori Mateja Stepanov i Vanja Čekerevac, svi u borbama. Sa takmičarima putuje i selektor Predrag Stojadinov, pa treba verovati da Dinamovi borci mogu da ostvare visok plasman.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Uspešan vikend za Streljačku družinu Pančevo 1813

  Drugog dana „Walther youth cup-a“, koji se održao u nedelju, 26. novembra, u Smederevu, takmičili su se strelci po kategorijama do 16, do 18 i do 21 godine starosti , a pančevački strelci su osvojili četiri medalje.