• Nove medalje za SD „Pančevo 1813“

    Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po A programu za juniorske i seniorske kategorije, sportskom vazdušnom puškom i pištoljem.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nove medalje za SD „Pančevo 1813“
    Foto: SD Pančevo 1813

    Pored SD Pančevo 1813, učestvovala su još 31 kluba iz cele Srbije.

    Aleksa Rakonjac  osvojio je dve zlatne medalje u juniorskoj i u seniorskoj kategoriji sa rezultatom od 628,8 krugova puškom. Osvojio je i po 12 bodova za učešće u finalu Kupa u obe kategorije.

    Ekipa seniora puškom je osvojila četvrto mesto i sedam bodova za finale, a nastupili su pored Alekse, Dalibor Pavlović sa 587,8 i Ognjen Bunčić sa 573,4 kruga.

    Iva Rakonjac je osvojila deveto mesto puškom sa rezultatom od 621,8 krugova u kategoriji juniorki i osvojila dva boda za finale.

    Tri boda za učešće u finalu Kupa je osvojila i ekipa seniorki puškom za osmo mesto, a nastupile su pored Ive, Jovana Belodedić sa 577,1 koliko je imala i Ana Negovanović. Nastupla je i mlada Elena Fora sa 500,0 krugova puškom.

    Marko Ninković je osvojio takođe dve medalje, srebrnu medalju i 10 bodova, u kategoriji juniora pištoljem sa 565 krugova, a u konkurenciji seniora je osvojio bronzanu medalju i osma bodova za finale. Marko je znatno doprineo i seniorskoj ekipi pistoljem da osvoji prvo mesto i 12 bodova za učešće u finalu Kupa, a nastupili su i Gabriel Dautović sa 557 koji je osvojio šesto mesto i 5 bodova i Velimir Ninković sa 554 kruga.

    Nastupili su i mladi takmičari pištoljem, Ognjen Bunčić koji je osvojio osmo mesto ui tri boda u kategoriji juniora, Andrej Jeftenić koji je osvojio deseto mesto i jedan bod za finale u kategoriji juniora i Jovan Kondić sa 536 krugova pištoljem. Nastupila je i mlada Petra Papić koja je još pionirka, sa rezultatom od 506 krugova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Nove medalje za SD „Pančevo 1813“

    Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po A programu za juniorske i seniorske kategorije, sportskom vazdušnom puškom i […]