• ORIJENTIRING: Pančevka srebrna na Serbian Openu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Srebro na međunarodnom orijentiring takmičenju Serbia Open pripalo je Jeleni Stanković, aktuelnoj prvakinji Srbije i članici orijentiring kluba OSA iz Pančeva.

    U subotu i nedelju na terenima Vrdnika na Fruškoj Gori i u centru Novog Sada bitku su vodili orijentirci iz Slovenije, Makedonije, Turske, Bugarske, Španije, Rumunije, Italije, Mađarske, Egipta i domaćina Srbije.  Jelena je u prvoj trci na Vrdniku zauzela ubedljivo prvo mesto međutim urbana sprint trka koja našoj Jeleni taktički ne odgovara pomerila ju je na šesto mesto čime je u ukupnom plasmanu zauzela drugo mesto.

    Sve tri medalje u klasi mlađih veteranki uzele su naše takmičarke. Prvo mesto pripalo je Ružici Peršić , drugo Pančevki Jeleni Stanković, a na trećem mestu se našla Teodora Milutinović dok je Španjolka, Aleksandra Svarcova morala da se zadovolji tek četvrtim mestom.

    OSU očekuje još nekoliko takmičenja do kraja sezone, a sledeće nedelje je dvodnevni Stražilovski kup na Fruškoj gori.

     

    Srebro na međunarodnom orijentiring takmičenju Serbia Open pripalo je Jeleni Stanković, aktuelnoj prvakinji Srbije i članici orijentiring kluba OSA iz Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport