• Pančevac Danijel Grujević uspešan na Beogradskom maratonu

    U okviru 37. Beogradskog maratona, na kojem je učestvovalo više od 13.000 maratonaca iz celog sveta, organizovano je i Prvenstvo Srbije u maratonu na kojem je Atletski klub „Panonija“ imao  svog predstavnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevac Danijel Grujević uspešan na Beogradskom maratonu
    Foto: AK Panonija

    Danijel Grujević je  u okviru državnog prvenstva ostvario rezultat 3:48:30 kao član Atletskog Kluba „Panonija“
    i u ukupnom plasmanu zauzeo 20. mesto.

    U svojoj starosnoj kategoriji M40 Danijel osvojio bronzano odličje a generalno 276. mesto od 1277  i u starosnoj kategoriji M40 31. mesto od 122 maratonca.

      “ To je maraton, knjiga može da se napiše za tih nekoliko sati, do 35 km totalna harmonija u tempu, raspoloženju i fizikalijama a zatim 7400 metara pakla, 100 puta umro i oživeo, užasno teško, ne poželeti nikome ali odustajanje nije bila opcija…hvala svima na podršci i na energiji!“- rekao je Danijel Grujević nakon trke.

    Inače, Atletski klub „Panonija“ će po 5. put biti organizator trke kroz prirodu pod nazivom „Fox Trail“ na Devojačkom bunaru kada će biti organizovane trke na 5, 10 i 21 km kao i dečije trke od uzrasta predškolaca i svih osnovaca na trasama dugim 100 – 600 m.

    Prijave su  u toku preko sajta Trka.rs i biće otvorene do 3. maja dok će i na dan trke na licu mesta prijave biti moguće od 9 sati.

    Za sve one koji nemaju prevoz „Pantransport“ je obezbedio besplatan prevoz sa perona 17 i 18 u 8.30 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Održan 9. Pančevački Brose Duatlon

    Trka prvenstva Srbije u sprint duatlonu, disciplini triatlona koja se sastoji od 5 kilometara trčanja, 20 kilometara vožnje bicikla i 2.5 kilometara trčanja, održana je u nedelju u […]