• Pančevac Petar Stanić se nije uplašio Vest Hema

    Izgubio je TSC sinoć u Londonu u Ligi Evrope od Vest Hema, ali Pančevci su se radovali vodećem golu naše ekipe kao i navijači iz Bačke Topole, jer je mrežu zatresao naš Pančevac Petar Stanić. Svi koji znaju razvojni put ovog mladog fudbalera obradovali su se kada je utišao pun stadion. Na sebi svojstven način uspeo je da uzme loptu od poslednjeg odbrmbaneog igrača Engleza, da istrči ispred golmana i da ga preciznim udarcem savlada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevac Petar Stanić se nije uplašio Vest Hema

    Osećaj je zaista bio fenomenalan. Prvi put sam igrao u ovakvom ambijentu pred 60.000 navijača. To kod svakog fudbalera izazove dodatni motiv i snagu i zaista smo sve dali od sebe kako bi smo ostvarili dobar rezultat. Kada sam izašao ispred golmana znao sam da ću dati gol. Video sam da ne stoji dobro i da imam veliki prazan prostor, gađao sam i pogodio. Sigurno ću ovo pamtiti čitavog života, ali žao mi je što nismo izdržali do kraja, rekao je Stanić.

    Njegovom golu veoma se obradovao i naš bivši poznati fudbalski sudija Zdravko Jokić.

    – Veoma mi je drago zbog Stanića što je postigao ovakav jedan gol. Znam ga još iz OFK Beograda gde je bio kapiten omladinske selekcije. Tad je dobio poziv iz Crvene Zvezde i naravno da se takva ponuda ne odbija. Međutim, kad je saznao da hoće odmah da ga proslede u Grafičar, on se razočarao i pozvao sam ga da se vrati, ali nije želeo nazad. Otišao je u svoje Pančevo da tuguje i da igra najpre u Dinamu, a potom i u Železničaru. Tu stiče novu afirmaciju i dobija ponovo poziv iz Crvene Zvezde. Dejan Stanković mu je dao priliku, međutim usledile su povrede i on nakon toga odlazi u Spartak iz Subotice, a prošle godine potpisuje ugovor za TSC gde je najzad dobio pravu šansu i evo dočekao je svojih pet minuta, izjavio je Jokić,

    Pančevci su sigurni da će njegovih pet minuta dugo trajati i da će se za njega tek čuti, jer znaju da je svojim velikim radom i ponašanjem to i zaslužio. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport