• Pančevački džudista Petar Novaković pokorio Afriku

    Petar Novaković iz džudo kluba „Tamiš”, posle osvojenog sedmog mesta na veoma jakom kadetskom KUP-u u Portugalu, osvojio je zlatnu medalju na afričkom KUP-u u Marakešu u Maroku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevački džudista Petar Novaković pokorio Afriku
    Foto: DŽK Tamiš

    On je u kategoriji preko 90 kilograma ostvario dve pobede protiv domaćih takmičara i sasvim zasluženo se popeo na pobedničko postolje sa najsjajnijom medaljom oko vrata. Ovo će mu mnogo značiti za samopouzdanje, što je veoma važno jer ga do kraja godine očekuju Svetsko kadetsko prvenstvo u Peruu i Evropsko prvenstvo u Bugarskoj, gde tek treba da pokaže svoje prave vrednosti.

    Njegov trener Boris Bevc je zadovoljan ostvarenim rezultatima na ovoj mini turneji i kako kaže svi su bili veoma ponosni i srećni kad su čuli himnu Srbije na pobedničkom postolju. Takvi momenti u karijeri jednog sportiste se ne zaboravljaju i u džudo klubu „Tamiš” veruju da će ih u narednom periodu biti sve više, jer se trud i veliki rad uvek isplate, a Petar Novaković je veoma posvećen ovom sportu i sad se uverio da može biti ravnopravan protivnik svima u svojoj kategoriji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]