• Pančevački PK Dinamo osvojio devet medalja na takmičenju u Kikindi

    U subotu, 19. oktobra, održano je takmičenje „Plivačke nade“ u Kikindi. Za PK Dinamo nastupilo je 17 takmičara, a osvojeno je devet medalja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevački PK Dinamo osvojio devet medalja na takmičenju u Kikindi
    Foto: PK Dinamo

    Najuspešnija takmičarka po broju osvojenih medalja bila je Jelisaveta Lazić. Ona je osvojila ukupno tri medalje: dve zlatne u disciplinama 50m kraul i 50m prsno, i srebrnu medalju u disciplini 100m mešovito.

    Pored nje, u ženskoj kategoriji medalju je osvojila i Ivona Pavlović, koja je do cilja doplivala kao treća u disciplini 50m leđno i osvojila bronzanu medalju.

    U muškoj kategoriji, najuspešniji je bio Miloš Pantić. Miloš je bio srebrni u disciplini 50m delfin, dok je bronzanu medalju osvojio plivajući disciplinu 50m leđno.

    Uroš Ranković je takođe bio uspešan u disciplini 50m leđno, okitivši se srebrnom medaljom.

    U disciplini 50m delfin osvojene su dve medalje. Vojislav Stančul do cilja je doplivao kao treći i osvojio bronzanu medalju, dok je Andrej Miletić bio drugi i osvojio srebrnu medalju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 2

    1. Gde su vremena kada su dva plivača „Dinama“osvajala devet medalja…?! Nesto ne valja !

    2. Sjajno je što izveštavate o uspesima mladih nada PK Dinamo. Samo bih Vas zamolio da kontaktirate i druge plivačke (ali i sportske) klubove na području Pančeva, jer i oni imaju uspešnu decu. Bilo bi lepo da objavite i njihove uspehe.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Veliki uspeh pančevačkog PK Olimp

    Na Međunarodnom plivačkom mitingu "Plivačke nade 2024", koji je održan u Kikindi 19. oktobra, Plivački klub Olimp je nastupio sa ukupno 18 takmičara i osvojio 12 medalja. […]