• Pančevački Železničar izborio remi protiv Vojvodine na natopljenom terenu

    U 14. kolu Mocart Super lige fudbaleri Železničara odigrali su u Novom Sadu protiv favorizovane Vojvodine 2-2 (2-0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevački Železničar izborio remi protiv Vojvodine na natopljenom terenu

    Po veoma teškom terenu koji je bio raskvašen i pun vode pančevačka ekipa odigrala je možda i najbolji meč ove sezone.

    Novosađani su poveli u 11. minutu posle gola Milosavljevića, a kad je Vukanović u 15. minutu povisio vođstvo svoje ekipe na 2-0 mnogi su pomislili da Železničaru preti ubedljiv poraz. Međutim tako nisu mislili izabranici trenera Mijailovića koji su u drugih 45 minuta igre bili mnogo bolji protivnik od domaćina. U 63. minutu Šušnjar se posle kornera najbolje snalazi u gužvi i smanjuje vođstvo Vojvodine na 2-1. Nastavili su gosti da pritiskaju i Vojvodina je bila primorana da se brani. To se isplatilo u 74. minutu, ali gol Romanića zbog sumnjive ofsajd pozicije je poništen. Nije to obeshrabrilo fudbalere Železničara i samo dva minuta kasnije Hajdin odlično centrira i pronalazi Lakićevića koji poluvolejem postiže evro gol za 2-2. Igrači Vojvodine nisu znali šta ih je snašlo, jer gosti su i dalje držali visok tempo rešeni da se u Pančevo vrate sa bodovima što im je na kraju i uspelo.

    Ovo je sigurno za sad najveći uspeh pančevačkih fudbalera u Super ligi, a imaće već sledećeg vikenda novu priliku za još veći podvig, jer u naš grad stiže Crvena Zvezda. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]