• Pančevački Železničar nemoćan u Bačkoj Topoli

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U 7. kolu Mocart BET Super lige vodeći TSC je u Bačkoj Topoli ubedljivo svalado Železničar sa 6-3 (3-0). U prvom poluvremenu domaći igrači su dominirali i već u 3. minutu su dali do znanja gostima šta ih čeka. Đakovac je iskuristio sporost Lakićevića i neodlučnost golmana Stankovića i prvi stiže do lopte i šalje je u praznu mrežu iskosa sa desne strane. Već u 9. minutu bilo je 2-0, a strelac je isti igrač. Posle centaršuta sa desne strane niko od odbrambenih fudbalera gostiju ne uspeva da izbije loptu i ona dolazi do samog Đakovca kome nije bilo teško da još jednom savlada Stankovića. U 37. minutu u listu strelaca se upisuje i bivši igrač Železničara Petar Stanić koji preciznim udarcem pogađa donji desni ugao. Na pomolu je bio težak poraz novajlije u Super ligi.

    Ipak, drugo poluvreme Železničar započinje malo agresivnije i u 55. minutu jedina svetla tačka u pančevačkoj ekipi Đorđević efektnim udarcem sa 25 metara smanjuje visoko vođstvo domaćina na 3-1. I kada se očekivalo da će možda uhvatiti rezultatski priključak i da će se oporaviti od rezultatskog šoka posle prvih 45. minuta, Cvetinović u 66. minutu posle kornera postiže isuviše lako novi pogodak za svoj tim. U 77. minutu Rakonjac pada na sredini terena, ali uspeva da ustane, da zadži loptu u svom posedu i da pored statičnih fudbalera Železničara idealno uposli Pantovića koji kažnjava sve propuste odbrane gostiju i TSC je poveo sa 5-1. U 80. minutu Đorđević ako je za utehu postiže najlepši gol na utakmici i sa 20-tak metara šalje loptu u gornji desni ugao,a u 89. minutu Šušnjar posle centaršuta Hajdina je najviši u skoku i smanjuje vođstvo domaćina na 5-3. U zaustavnom vremenu rezervista Vulić postavlja konačnih TSC-Železničar 6-3.

    U 7. kolu Mocart BET Super lige vodeći TSC je u Bačkoj Topoli ubedljivo svalado Železničar sa 6-3 (3-0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Veliki uspeh pančevačkog PK Olimp

    Na Međunarodnom plivačkom mitingu "Plivačke nade 2024", koji je održan u Kikindi 19. oktobra, Plivački klub Olimp je nastupio sa ukupno 18 takmičara i osvojio 12 medalja. […]