• Pančevački Železničar sam sebe pobedio

    U 25. kolu Super lige Železničar je izgubio u Kragujevcu od Radničkog sa 3-0 (0-0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevački Železničar sam sebe pobedio
    Foto: Pixabay

     U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna igra bez pravih prilika za gol i Železničar je odlično parirao Kragujevčanima.

    Na početku drugog poluvremena Grgić je imao stopostotnu priliku za pogodak, ali nije bio precizan. U 68. minutu dosuđen je slobodan udaraca na 20-tak metara iskosa sa desne strane. Vidosavljević je snažno šutirao pored živog zida u golmanov ugao, a Mijatović je slabo intervenisao i lopta je završila u mreži. I dok su Pančevci pokušavali da izjednače usledila je nova greška. U 78. minutu na sredini terena kao poslednji igrač odbrane kiksnuo je Đorđević, loptu mu je uzeo brzonogi Sahli koji je neometan stigao do gola i nije mu bilo teško da povisi vođstvo svoje ekipe. U 90. minutu efektan pogodak postiže Zorić za konačnih 3-0.

    Železničar ima za čime da žali, jer je doživeo previsok poraz, a pokazao je u prvom poluvremenu da može biti ravnopravan protivnik i ekipi koja je ostvarila i 6. uzastopnu pobedu.

    Priliku za popravni izabranici Nenada Mijilovića imaće u nedelju kad u Pančevo stiže direktan konkurent za opstanak u ligi Javor iz Ivanjice.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport