• Pančevačkom „Želji” ne prija „romantika”

    U 9. kolu Super lige fudbaleri Železničara pretrpeli su prvi poraz na svom terenu. Bodove iz Pančeva odneo je OFK Beograd pobedivši sa 1-0 i to golom Vlijtera u 32. minutu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevačkom „Želji” ne prija „romantika”
    Foto: 013info

    On je iskoristio jedan dobar prodor Edmonda po levoj strani i posle centaršuta bio je brži od svog čuvara i poslao je loptu preko gol linije. Železničar je pre toga u 19. minutu mogao da povede, ali je šut Mitrovića bio za malo neprecizan. U drugom poluvremenu bolje prilike za gol imali su domaći fudbaleri, ali izostala je dobra završnica. Na kraju meča trener pančevačke ekipe Marko Savić nije bio zadovoljan prikazanom igrom svoje ekipe:

    – Bila je ovo kao što smo i očekivali veoma teška utakmica. Gosti su pokazali raskošan talenat, ali mi smo im to dozvolili, jer nismo igrali onako kako treniramo i kako se pripremamo. Napravićemo analizu i obratiti posebnu pažnju na igru u ofanzivnom delu. U nezgodnoj smo poziciji, jer u svakom kolu mi imamo dva debitanta koji debituju u Super ligi. Imamo Sizifovski posao, jer kao da stalno guramo veliki kamen uz  brdo i nikako da stignemo do nulte tačke i da krenemo ka gore-rekao je Savić

    U sledećem kolu Železničar će biti na novom velikom iskušenju, jer će igrati u Beogradu protiv Crvene Zvezde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport