• Pančevci imenovali šefa: Maradona vodi Železničar

    Pančevački Železničar imenovao je šefa struke – Nebojša Maradona Petrović sedeće na klupi superligaškog debitanta, prenosi Sport klub.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevci imenovali šefa: Maradona vodi Železničar
    Foto: Pixabay
    Najodgovorniji za rezultate biće ranije imenovani trener Nenad Mijailović.
    Najodgovorniji za rezultate biće ranije imenovani trener Nenad Mijailović.
    Praktično, Maradona Petrović dolazi kao iznuđeno rešenje, neophodno za rad u superligaškom klubu. „Pokrivaće“ mlađeg kolegu i imati minimalnu ulogu u stručnom štabu. Prethodno je prekinuo saradnju sa nižerazrednim Tempom iz Sefkerina.

    Rukovodstvo Železničara, pre sedam dana, smenilo je Aleksandra Lintu i imenovalo Nenada Mijailovića za trećeg trenera u sezoni. Mladi stručnjak, u Pančevo pristigao iz Metalca, prethodno je odlično vodio pančevačkom klubu „bratski“ Vršac, međutim, tek stiče pravo na UEFA nacionalnu licencu, dovoljnu za rad u Prvoj ligi.

    Posle smene Linte i imenovanja Mijailovića, Železničar je napustio i sportski direktor Ivan Adžić.

    Klupski čelnici dali su se u potragu za kvalifikovanim stručnjakom i rešenje, očekivano, pronašli u gradskim okvirima. Iza Nebojše Petrovića, trenera zapažene reputacije od pre dve decenije, ostali su zapaženi mandati u Radu i Beogradu. Vodio je i ženski klub sa Banjice, mestu na kojem je izradio za domaće okvire zapaženu igračku karijeru.

    Praksa pokrivanja kolega nije nova u fudbalskoj Srbiji. Prošle sezone, sličan patent koristio je Voždovac.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]