• Pančevka Nataša Mitrović na prvenstvu Evrope u disciplini benč pres

    U Istanbulu je održano prvenstvo Evrope u disciplini benč pres za sve kateogrije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevka Nataša Mitrović na prvenstvu Evrope u disciplini benč pres
    Foto: Privatna arhiva

    U sastavu reprezentaciju Srbije našla se i Nataša Mitrović, takmičarka kluba dizača tegova Dinamo iz Pančeva.

    Ona je u konkurenciji kadetkinja u kategoriji do 76 kg osvojila bronzanu medalju sa uspešno savladanih 70 kg u disciplini benč pres.

    Drugoplasirana takmičarka bila je Viljanjen Marija koja je predstavljala Finsku, dok je titula šampionke pripala Kunadi Princess, takmičarki iz Velike Britanije.

    – Rezultat drugoplasirane i trećeplasirane takmičarke bio je isti (70 kg) ali je srebrna medalja pripala takmičarki iz Finske koja je bila 500 grama lakša na oficijalnom merenju pred nastup. Podsećamo da je Nataša Mitrović jedna od najuspešnijih takmičarki pančevačkog Dinama. Ona je u svojoj bogatoj sportskoj karijeri pored powerliftinga, bila šampionka Srbije u džudou i sambou. Takođe bila je izabrana kao najsportistkinja grada Pančeva za 2021. godinu u kategoriji kadetkinja, kažu iz KDT Dinamo.

    Nakon kratke pauze, Nataša intenzivno nastavlja pripreme za Gala kup u novembru mesecu, dok ostale takmičare Dinama očekuje prvenstvo Srbije u powerliftingu kao i olimpijskom dizanju tegova koje se održava u septembru mesecu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]