• Pančevka Nikolina Radovanović šampionka Srbije u bacanju vorteksa

    Na pojedinačnom prvenstvu Srbije u atletici u kategoriji pionira koje je održano u Kraljevu, atletičarka AK Tamiš, Nikolina Radovanović je postigla veliki uspeh osvajanjem dve medalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevka Nikolina Radovanović šampionka Srbije u bacanju vorteksa
    Foto: AK Tamiš

    Nikolina je prvo nastupila u disciplini: bacanje kugle 2kg, zabeležila dobar rezultat od 14,12m, osvojila srebrnu medalju i vicešampionsku titulu Srbije. Nakon punih 90 minuta takmičenja u bacanju kugle, Nikolina je učestvovala i u disciplini bacanje vorteksa, dominirala u svih šest serija bacanja i osvojila zlatnu medalju i titulu šampionke Srbije za 2024. godinu, sa rezultatom 54,77m.

    Foto: AK Tamiš

    Sa osvojene dve medalje na državnom prvenstvu u ukupnom poretku svih atletičarki, Nikolina Radovanović je na deobi prvog mesta,što je veliki uspeh.

    Nikolinu već 28. septembra očekuje državno prvenstvo u višeboju-troboj (bacanje kugle,60m,skok u dalj) na kojem će pokušati da zabeleži zapažen rezultat.

    Organizator državnog prvenstva bio je Srpski Atletski Savez, učestvovalo je blizi 300 atletičarki i atletičara iz cele Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]