• PANČEVO: Fudbaleri Železničara bolji i od Novog Pazara

    U pretposlednjem kolu plej-auta Železničar je na svom terenu pobedio Novi Pazar sa 3-1 (1-1).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Fudbaleri Železničara bolji i od Novog Pazara
    Foto: 013info

    Ovo je treća uzastopna pobeda pančevačke ekipe i 12. osvojeni bod u doigravanju što je izabranike Tomislava Sivića posle dužeg vremena dovelo na poziciju koja ne vodi direktno u niži rang takmičenja.

    Poveo je Železničar već u 3. minutu. Posle kornera najviši u skoku bio je centarhalf Stanković koji glavom neodbranjivo šalje loptu u donji desni ugao. Posle ravnopravne igre u prvom poluvremenu gosti su uspeli da izjednače u 44. minutu posle lepe akcije kada se Petković našao sam ispred gola Mijatovića i nije mu bilo teško da pošalje loptu u gol.

    U nastavku meča Novi Pazar se umešno branio sve do 81. minuta. Tad posle jednog centaršuta lopta pogađa u ruku odbrambenog igrača gostiju i sudija Pavle Ilić bez dvoumljenja pokazao je na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Romanić.

    Konačan rezultat postavio je rezervista Kahvić posle brzog kontranapada u poslednjim trenucima meča.

    Posle meča trener Tomislav Sivić bio je zadovoljan igrom svoje ekipe:

    Pobedili smo odličnu ekipu Novog Pazara, jer dali smo više od 100 odsto svojih mogućnosti. Primili smo izjednačujući gol u nezgodnom trenutku, ali dogovorili smo na poluvremenu kako ćemo dalje i čestitam mojim igračima, jer su pokazali veliku želju za pobedom, a to je veoma teško ostvariti kad znate da su vam neophodna tri boda. Nemamo vremena za slavlje i okrećemo se poslednjem kolu i utakmici u Ivanjici, rekao je Sivić.

    I ostali rezultati u ovom kolu išli su u korist Pančevcima, a posebno pobeda IMT-a protiv Voždovca od 2-1 i sad je Železničaru dovoljan i bod u Ivanjici protiv Javora da bi izborio baraž što je na kraju regularnog dela prvenstva bila nemoguća misija. Dolaskom Tomsilava Sivića sve je postalo moguće i u poslednje četiri utakmice od kad je on na klupi popularni „Želja” ostvario je nerešen rezultat u Subotici i tri uzastopne pobede i sad se svetlo na kraju tunela vidi sve jasnije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]