• PANČEVO: Fudbaleri Železničara priželjkuju najveću pobedu do sada

    Na SC „Mladost” održana je konferencija za novinare na kojoj su uoči meča sa TSC-om govorili trener Železničara, Nenad Mijailović i fudbaler Stefan Hajdin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Fudbaleri Železničara priželjkuju najveću pobedu do sada
    Foto: Pixabay

    Očekuje nas izuzetan meč, po meni i ključni za dalji tok prvenstva. U prva dva prolećna kola prikazali smo dobru igru, ali nismo stigli do očekivanog broja bodova. Ne bavimo se suđenjem, već gledamo u svoje dvorište. Srećan sam što na okupu imam ovakve igrače koji su spremni sve da urade kako bi smo ostvarili zajednički cilj, a to je opstanak u Super ligi. Neki su nas već otpisali, ali mi se nećemo predavati do samog kraja, a ima još dosta da se igra. Nama je svaki meč derbi i po kvalitetu i prikazanoj igri zaslužujemo najviši rang i to ćemo dokazati i u subotu, rekao je Mijailović.

    Stefan Hajdin je istakao da igrači jedva čekaju da istrče pred svoje navijače.

    Pred nama je jako teška utakmica, znamo da je TSC igrao i evropske mečeve prošle godine i trenutno je posle Crvene Zvezde i Partizana naš najbolji klub. Nas to neće uplašiti i spremni smo da ostvarimo pobedu na svom terenu, a za to će nam svakako trebati i pomoć sa tribina, jer navijači su naš 12. igrač, istakao je Hajdin.

    TSC trenutno zauzima treće mesto na tabeli Super lige i ekipa je koja je do sad primila najmanje golova, a to može biti i dodatna inspiracija domaćim napadačima.

    Utakmica se igra u subotu od 18,30 minuta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]