• PANČEVO: Fudbaleri Železničara razočarali navijače

    Fudbaleri Železničara pretrpeli su i četvrti uzastopni poraz, ovog puta na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana sa 1-2 (1-1).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Fudbaleri Železničara razočarali navijače
    Foto: 013info

    Da neće biti dobro nagovestili su gosti već u 2. minutu. Milunović kasni sa startom na ivici šesnaesterca i ruši gostujućeg fudbalera, a sudija pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Pejović koji dovodi svoj tim u vođstvo.

    Imala je Mladost još nekoliko lepih prilika da udvostruči vođstvo, ali istakao se golman Popović. Romanić je u 38. minutu kaznio goste za promašaje i lepim golom obradovao je svoje navijače.

    U drugom poluvremenu Železničar je krenuo odlučnije, ali konkretnija je bila Mladost koja u 58. minutu postiže drugi gol za nova tri boda.

    Nakon meča trener domaćina Marko Savić je izjavio:

    – Otvorili smo utakmicu jako loše i kad primite gol tako lako i rano jako je tečko protiv ekipe kao što je Mladost juriti rezultat, jer je poznato da oni ne dozvoljavaju stvaranje mnogo prilika. Uspeli smo da se vratimo, ali nismo bili dobri sa loptom u polju i kažnjeni smo u drugom poluvremenu. Ne preostaje nam ništa drugo nego da radimo još jače i bolje i da vratimo našu tečnu i prepoznatljivu igru.

    Sledi reprezentativna pauza od nedelju dana i Železničar sledeću utakmicu igra za 15 dana protiv Tekstilca u Odžacima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport