• Pančevo ima nove rukometne heroine – rukometašice u ARKUS ligi!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Posle 10 godina Pančevo opet ima superligaša u ženskom rukometu.

    U poslednjem kolu Super „B” lige u odlučujućoj utakmici ŽRK Pančevo savladalo je Kikindu na njenom terenu sa 27-26, poluvreme 15-15.

    Pančevkama je bo neophodan bod za istorijski uspeh, jer su Kikinđanke pre ovog kola bile na prvom mestu sa bodom više od Pančevki i Srema, a u viši rang takmičenja mogu dve ekipe.

    Rukometašice ŽRK Pančeva trijumfalno ulaze u ARKUS Super ligu, jer su posle pobede u Kikindi zauzele prvo mesto sa 31. bodom i skorom od 15 pobeda, jednim nerešenim rezultatom i 4 poraza. Druga je Kikinda sa 30, a treći Srem sa 29 bodova.

    Pančevačka publika koja se sigurno uželela najboljeg ženskog rukometa u našem gradu zahvaljujući ovoj mladoj ekipi čiji je prosek 19 godina imaće tu priliku u novoj sezoni i to zahvaljujući : Milici Ilić, Anastasiji Grgovski, Jelisaveti Marković, Neveni Stanišković, Uni Todorovski, Vladislavi Rogolj, Teodori Stanojević, Ivi Grujić, Darinki Petronijević, Mariji Mitrić, Andrijani Janković, Uni Brkić, Anastasiji Jambrušić, Teodori Vranić i Katarini Kepčiji.

    Ovu mladu ekipu na najbolji mogući način ukonponovali su trener Marko Krtsić i Svetlana Ničevski koja je i najzaslužnija za veliki uspeh, jer je najviše verovala da Pančevo može opet da ima superligaša, a znamo da je naš grad iznedrio brojne reprezentativke u ovom sportu i da zalužuje da se nađe u društvu najboljih. 

     

     

    Posle 10 godina Pančevo opet ima superligaša u ženskom rukometu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport