• PANČEVO: Nova titula za FIDE majstora Marka Milanovića

    U svečanoj sali centrale Dunav osiguranja u Beogradu, obeleženo je zatvaranje Sportskih igrala mladih za ovu sezonu i upriličeno nagrađivanje najuspešnijih učesnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Nova titula za FIDE majstora Marka Milanovića
    Foto: Pixabay

    Tom prilikom, višestrukom prvaku Srbije u šahu i stonom tenisu i višestrukom pobedniku Međudržavnog finala, FIDE majstoru šaha, Marku Milanoviću iz Pančeva, dodeljena je titula Ambasadora Dunav osiguranja Sportskih igara mladih.

    Za ovo priznanje Marko se izborio višegodišnjim vrhunskim rezultatima na Sportskim igrama, najpre kao višestruki prvak Srbije i predstavnik naše zemlje na ovom međunarodnom takmičenju, a onda i kao petostruki pobednik Međudržavnog finala ovog takmičenja.

    Sportske igre mladih su najveća međunarodna sportska manifestacija u regionu. Ove godine u nekoliko država okupila je rekordnih 260.000 takmičara koji su se borili u 10 sportova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]