• ŠAH: U Pančevu održan memorijal „Pavle Orlov“ u okviru Lige Srbije

    Liga rešavača šahovskih problema Srbije za 2023. godinu nastavljena je u subotu 4. novembra, kada je Pančevo po 21. put bilo domaćin tradicionalnog turnira i to peti put pod nazivom Memorijal „Pavle Orlov“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŠAH: U Pančevu održan memorijal „Pavle Orlov“ u okviru Lige Srbije
    Foto: Đurica Serafimović

    Takmičenje održano u Elektrotehničkoj školi „Nikola Tesla“ redovno privlači najbolje, a ovog puta nastupila su sva četiri srpska velemajstora rešavača, kao i jedini internacionalni majstor rešavač – Pančevac Ilija Serafimović.

    Na turniru, koji je kao i sve dosadašnje sudio Zoran Sibinović, favoriti su u potpunosti opravdali očekivanja.

    Trijumfovao je velemajstor Modrag Mladenović sa osvojenih 54,25 poena od 60 mogućih, ispred velemajstora Kovačevića, Vučkovića, Podinića i internacionalnog majstora Serafimovića.

    Manifestacija je nastavljena u prostorijama Nacionalnog saveta ruske nacionalne manjine, koji je obezbedio prigodne poklone za učesnike.

    Nagrade najboljima dodelio je Konstantin Orlov, predstavnik Ruskog šah kluba „Pavle Orlov“ iz Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Nove medalje za AK Panoniju iz Pančeva

    U četvrtak, 17. oktobra, u centru Požarevca održana je 60. po redu tradicionlana ulična trka – 60. GRAND PRIX Požarevac 2024. Kao i svake godine, Atletski klub "Panonija" učestvovao je na […]

    Medalje za pančevački Džudo klub Dinamo u Beočinu

    Na 14. Međunarodnom džudo turniru u Beočinu "Trofej Beočina 2024.", koji je održan u subotu, 13. oktobra, pančevački Dinamo je nastupio sa četiri takmičara, a osvojene su dve bronzane […]