• Pančevo: Partizan bolji od Dinama u dramatičnoj završnici

    U polufinalnoj utakmici KUP-a Srbije „Branislav Pokrajac” Dinamo je izgubio u Pančevu od Partizana sa 36-35 (15-15) i to posle boljeg izvođenja sedmeraca. Pančevačka ekipa bila je bliža plasmanu u finale, ali gosti su imali na kraju više sreće.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevo: Partizan bolji od Dinama u dramatičnoj završnici
    Foto: Pixabay
    Dinamo je mnogo bolje započeo utakmicu i bio je u stalnom vođstvu, ali Partizan je do poluvremena uspeo da izjednači na 15-15. Imali su Pančevci i u poslednjem minutu veliku prednost od dva gola  (30-28), ali uporni gosti se nisu predavali. Najpre su smanjjili  na 30-29, da bi na 7 sekundi pre kraja meča sudije svirale Stamenkoviću opstrukciju u igri, jer posle njihovog znaka nije spustio loptu na parket, nakon čega su dosudile sedmerac.
    Ovaj poklon Partizan je znao da iskoristi i pobednik je odlučen posle izvođenja sedmeraca. I posle prve serije sedmeraca bilo je nerešeno 34-34, da bi u drugoj seriji Perović pogodio stativu,a Mićić je preciznim udarcem doneo pobedu svojoj ekipi.
    U finalu će se KUP-a Srbije „Branislav Pokrajac” Partizan će se sastati sa Vojvodinom koja je u drugom polufinalnom meču pobedila  Metaloplastiku sa 30-26.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport